30 найкращих онлайн-ігор для ПК, в які ви можете пограти безкоштовні та платні rdd media © 2023

Аби пришвидшити стабілізацію, психологи рекомендують відновити свою щоденну рутину. Тож якщо ви геймер, ігри — чи не найкращий рятівник під час потрясіння. Різні ідеологічні угрупування контролюють станції та вирішують із допомогою зброї ідеологічні розбіжності.

ігри в які варто пограти

Знайденим скриню покладаються бонуси, на які можна придбати зброю та екіпірування. При попаданні інфекції – перевтілюватися в зомбі з правом використовувати червоний струмінь замість зброї, що знищує все живе. Є й мінуси перетворення – не можна скористатися жодним обладнанням для стрільби, крім пістолета, сісти в машину та інший транспорт. Іграшка вважається полегшеною версією, тому що не вибаглива до системних вимог ПК.

Одну з найкращих ігор серії Assassin’s Creed безкоштовно роздають на ПК

Плетіть інтриги, займайтеся тортурами, стратами, станьте найбільшим тираном в історії або, навпаки, робіть все, щоб ваші піддані вас обожнювали. Сюжет знову розповідав нам про бійця спецпідрозділу, який знищував іншопланетні форми життя, які потрапили на Землю разом із метеоритом. Рекламу цієї гри можна було побачити настільки часто, як і будь-якого онлайн-казино. Лякали також монстри, які сюрреалістичним антропоморфним виглядом нагадували ворогів із Silent Hill чи Condemned з обличчями та кінцівками, які важко було ідентифікувати. Друге місце з невеликим відривом зайняв “рогалик” HoloCure – Save the Fans!.

Все через те, що кожен матч є унікальним, оскільки сценарій розвитку матчу залежить від дій кожного гравця. Доля реальностей вирішувалася на спеціальному турнірі під назвою «Смертельна битва», на яку посилалися лише найкращі бійці. Захоплюючі битви, ефектні добивання, купа прийомів та цікава історія – ось те, за що Mortal Kombat люблять і досі. Дія спіноффу Marvel’s Spider-Man від Insomniac про Майлза Моралеса відбувається саме на Різдво в Нью-Йорку, який має відповідні декорації. У центрі сюжету — Майлз, який повертається зі школи додому, щоб провести час з друзями та родиною на свята, але лиходії не знають відпочинку. Раціональна людина з холодною головою стикається із потойбічною сутністю, існування якої неможливо пояснити жодною логікою.

В першу чергу це одиночна гра, але розробники передбачили чудовий режим для спільного проходження. Також у Portal 2 двоє чоловік можуть грати і на одному комп’ютері. Перш ніж почати, створіть для себе таблицю сітки з серцем, пістолетом або бомбою, що займають кожну сітку (на сітці 5×5 це має бути 12 сердець, 9 гармат і 4 бомби). Під водою надівається скафандр, який захищає гравця.

Які розширення варто встановити в Chrome: Google склала топ найкращих в 2023

Це захопливий екшн roguelike, у якому юна відьма рятує світ від підступних жорстоких демонів. The Safe Place може похвалитися повною українською локалізацією, включно https://dezinfo.net/mix/italiya-mozhet-prodolzhit-blokirovku-i-silnee-udarit-po-igornomu-biznesu.html з озвученням. Проєкт має «дуже схвальні» відгуки — 94% позитивних з 53 рецензій Steam. Це гра-симулятор про будівництво своєї ідеальної геймерської кімнати.

Якщо згуртувалася компанія, учасники якої мало знайомі один з одним, то можна пограти в гру і одночасно поближче познайомитися. Скріншот з Summer CatchersГра досить казуальна та «лайтова», і може похвалитися приємною піксельною графікою, хорошою історією та кумедною українською локалізацію. Summer Catchers доступна на PC, Nintendo Switch, Android й iOS, а вSteam зі знижкою її можна придбати дешевше, ніж банку «Львівське Різдвяне». Spirit of Liberty має 84% позитивних відгуків з 45 рецензій у Steam. Наприклад, якщо тема «кохання», учасники можуть відповісти текстовими фразами на кшталт «Любов сліпа» або «У коханні та війні все справедливо».