Ігри і казки, які лікують Книга 1 м’яка обкладинка, Аліна Руденко купити за низькою ціною в Україні Книгарня «Є»

До кожного розділу ви знайдете не тільки ігри, казки та психотерапевтичні прийоми, але й детальний розгляд причин виникнення проблеми. Поради психолога допоможуть вам збоку поглянути на власну поведінку та скоригувати її, аби досягти успіху. У більшості казок зазначено вік дітей, для яких вони призначені. Також вона говорить про причини появи різних звичок і пояснює, як їх усунути. Бо якщо просто вимагати, щоб дитина, наприклад, припинила гризти нігті (чи мазати їх гірчицею, щоб їй не хотілось їх чіпати), то це не дасть бажаного результату, а от внутрішню напругу малюкові створить. Краще «лікуватись» казками та іграми, тоді і звички «повтікають» і настрій буде гарний. Користуючись вправами та рекомендаціями, які є у книжці, можна допомогти дитині позбавитись від страхів, агресії, невпевненості, жадібності та інших явищ, які їй точно у житті ніякої користі не принесуть.

ігри і казки які лікують

Тільки бонуси, подарунки та корисна інформація. Відправка замовлення протягом 3-5 днів з моменту оформлення замовлення. Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Вкажіть Ваш e-mail щоб відновити пароль.

«Ігри і казки, які лікують» Аліна Руденко

Будь-які матеріали на інформаційному ресурсі sport.ua публікуються виключно в інформаційних цілях. Поради психолога допоможуть батькам збоку поглянути на власну поведінку та скоригувати її, аби досягти успіху. Електронна книга (англ. E-book) – версія книги в електронному (цифровому) вигляді. Даний термін https://favor.com.ua/ru/user/Western застосовується як для творів, представлених в цифровій формі, так і по відношенню до пристроїв, що використовуються для їх прочитання. В кожний літературний твір автор вкладає ідею, талант та власний стиль. А тому у нас ви знайдете під кожною книгою найцікавіші цитати, рецензії, короткий зміст.

Основні характеристики Аліна Руденко: Ігри та казки, які лікують. Книга 2

Все це допоможе вам обирати таку літературу, від якої ви отримаєте максимальне задоволення і користь. Найчастішою проблемою в роботі з дитиною є її емоційність, що притаманна більшості дітлахів в молодшому та підлітковому віці. Це може бути агресія, впертість або ж сором’язливість чи примхливість, й авторка дає чимало корисних та практичних порад, що допомагають уникнути сварок, натомість вирішивши першопричину проблему. Тому, запропоновані ігрові вправи, або ж казки з повчальним ефектом, варті уваги турботливих батьків. При використанні текстових матеріалів сайту гіперпосилання на Sport.ua обов’язкове.

Про книгу Ігри і казки, які лікують. Книга 1 (тверда обкладинка)

Немає такої дитини, яка б жодного разу в житті не вередувала, не жадувала, або не билася, чи ніколи нічого не боялася. Ця книга допоможе дитині впоратися з труднощами. У ній батьки знайдуть «ліки» від шкідливості, впертості, жадібності, сором’язливості, жорстокості та інших «недугів». У книзі наведено докладний опис причин шкідливих звичок у дітей, якщо ці причини не усунути, то шкідлива звичка буде повертатися. Наприклад, якщо дитина гризе нігті і ніяк не хоче позбутися цієї звички, то можна скільки завгодно мазати пальчики гірчицею або карати дитину, але це не розв’яже основної проблеми.

Наприклад, якщо дитина гризе нігті і ніяк не хоче позбутися цієї звички, то можна скільки завгодно мазати пальчики гірчицею або карати дитину, але це не розвяже основної проблеми. У книзі описані ігри, граючи в які батьки навчать дитину співчувати, бути доброю, розвязувати будь-які суперечки мирним шляхом, стати впевненим у собі. Тому що існують причини, з яких вона це робить, але які слід усунути.У книзі описані ігри, граючи в які батьки навчать дитину співчувати, бути доброю, розв’язувати будь-які суперечки мирним шляхом, стати впевненим у собі. Наприклад, якщо дитина гризе нігті і ніяк не хоче позбутися цієї звички, то можна скільки завгодно мазати пальчики гірчицею або карати дитину, але це не розв’яже основної проблеми. У книзі описані ігри, граючи в які батьки навчать дитину співчувати, бути доброю, розв’язувати будь-які суперечки мирним шляхом, стати впевненим у собі. Книга «Ігри та казки, які лікують» написана з великою любов’ю до людей.