Новини та статті » Оновлення iOS 15 6 1

Крім того, це оновлення містить ключі безпеки для Apple ID, а також інші вдосконалення, виправлення помилок і оновлення системи безпеки для iPhone. Це оновлення містить 21 новий символ емодзі, а також інші вдосконалення, виправлення помилок і оновлення системи безпеки для iPhone. IOS 15.3 містить виправлення помилок та оновлення безпеки для iPhone і рекомендується для всіх користувачів. Це оновлення містить важливі оновлення безпеки та рекомендоване для всіх користувачів.

ios 15.6.1 що нового

Зверніть увагу, це лише початок тестування iOS 17.4, і ми очікуємо ще більше змін та доповнень. Передбачувано, що оновлення стане доступним для широкого загалу користувачів у березні. Це включає нові API та інструменти, які дозволять розробникам пропонувати свої програми для завантаження з альтернативних магазинів. Всі ці зміни актуальні для 27 країн ЄС з релізом iOS 17.4 до 7 березня. Але Apple вже не заперечує можливості, що нова політика з’явиться і в інших регіонах, в тому числі в Україні. Ми не несемо відповідальності за будь-яке зловживання згаданою вище інформацією. IPhone, Apple та будь-які інші назви продуктів, назви послуг або логотипи, на які посилаються тут, є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками Apple Computer.

У Росії кажуть про повернення “вагнерівців” на фронт: експерт пояснив, на що чекати

Також Apple під тиском ЄСпообіцяла впровадити в iMessage підтримку RCS. Щоправда, компанія все ж збереже поділ типів повідомлень в iMessage за кольором, тобто Android-користувача все одно можна буде розпізнати з першого повідомлення. Користувачі iPhone зможуть завантажити тільки ті магазини додатків, які пройшли “ретельну перевірку Apple”, проте їх вміст модеруватися вже не буде. Завантажити https://nikopolnews.net/rm/finn-and-the-candy-spin-hlavnoe-ob-yhrovoj-novynke-ot-netent/ все можна буде прямо з браузера, пишеThe Verge. Це оновлення виправляє помилку, через яку видалені вбудовані програми Apple могли не інсталюватися знову. На сторінці вмісту безпеки більш детально описані зміни, і ми дійсно рекомендуємо всім користувачам iPhone та iPad оновити свої пристрої якнайшвидше. Компанія закрила помилку, яка дозволяла виконувати довільний код із привілеями ядра.

Чому інтелектуальний портретний режим iPhone 15 може майже замінити камеру

У ньому також виправлено помилку, через яку пристрої не заряджалися через адаптер Lightning/USB 3 для камери. IOS 15.1 додає SharePlay — абсолютно новий спосіб спільного проведення часу з родичами й друзями у FaceTime. Це оновлення містить важливі виправлення помилок й оновлення безпеки та рекомендоване для всіх користувачів.

Поки проблем з бетою після встановлення нами не було, однак можливі помилки в програмах та псування часу роботи пристрою. Конкуренти з Google вже декілька років заграють з функціями ШІ в своїх пристроях Pixel, а на початку 2024 року в перегони включилися Samsung зі своєю серією Galaxy S24. Смартфони напишуть замість вас текст і скоротить листи, допоможе в обробці фоток або переведе мова співрозмовника. Попередня стаття про важливість оновленьХоча це оновлення не є чимось новим, схоже, Apple хоче зробити iOS 15 у найкращому стані До випуску iOS 16 наступного місяця. Так, Siri зможе не тільки ставити таймери і говорити, яка погода за вікном, але і допоможе в роботі.