ЕКСКУРСІЇ ПО ЛЬВІВЩИНІ 7 НАЙЦІКАВІШИХ

Чудовий варіант для сімейного відпочинку до 5-и осіб. У теперішній період є безліч варіантів для сімейного відпочинку в Карпатах, з цікавими пропозиціями та активностями. Вони потребують щоденної уваги та різноманітних ігор. “Казкові поля” в Стрілках – тут цвіте лаванда і можна купити саджанці. Дуже близько до парку скульптур та замку у Свіржі. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт” чи “Партнерський матеріал”. Матеріали з позначкою “Експерт”, “Позиція” відображають позицію авторів та героїв.

куди поїхати біля львова

На скелях збереглись петрогліфи – висічені в камені малюнки, що зображують Сонце, тварин, людей та інші символи. Грандіозні панорами з висоти урицьких скель варті того, щоб забратися на самий верх фортеці по довгих і витких дерев’яних сходах. Цей діамант без оправи, один із найкрасивіших замків Західної України, розташований у селі Свірж Перемишлянського району Львівської області. Нині вхід у сам замок зачинений, але біля нього є озеро, де й можна влаштувати пікнік. Ще одна локація для любителів незвичного – музей загиблих літаків. В музеї представлено уламки німецьких, радянських та літаків союзників. Drive City доповнює список «Цікаві місця Львівщини для дітей» і вражає різноманітністю професій.

ТУР НА ОЗЕРО СИНЕВИР ТА ВОДОСПАД ШИПІТ ЗІ ЛЬВОВА

Дуже гарно тут навесні, коли з-під снігу з‘являються перші весняні квіти. А неподалік від театру розташоване серце Львова — площа Ринок. За бажанням, ви можете відвідати музеї Львова, зокрема, музей «Арсенал», і показати дітям безліч секретів з минулого. В сусідньому селі Ілів є три штучні печери де жили відлюдники. Видовбані вони в скелі пісковика та, за деякими версіями, мали культове призначення. На вершині пагорба знаходяться, також, дві печери природнього походження.

Поморянський замок

У Трускавці є багато закладів, де можна відпочити, полікуватися й просто покращити стан здоров’я й пройти лікувальні процедури з профілактичною метою. Там є два озера, де можна купатися біля Львова, мотузковий парк, спортивні майданчики, стрілецький тир, спа-центр і кінний клуб. Харчування для вас забезпечать у ресторані чи бенкетних залах. Протягом століть замок переходив від одного заможного власника до іншого, а в 50-х роках ХХ століття будівля дуже постраждала від пожежі. Внутрішні інтер’єри були майже повністю знищені. Після відновлювальних робіт тут був створений санаторій, а в 90-х роках палац передали на облік Львівської галереї мистецтв. У цього замку непроста історія – він тричі був зруйнований, але кожного разу його відновлювали і замок відроджувався, як фенікс із попелу.

Більше того, тут навіть є можливість наловити риби, яку згодом можна запекти на вогні чи зварити з неї запашну уху. Що ж такого особливого знають про місця відпочинку львів’яни, hotelukraina.com.ua недоступне всезнаючому Ґуглу, а тільки місцевому “Бі-Бі-Сі” (баба бабі сказала)? Часто на вихідні мешканці Львова вибираються в одно- дводенні поїздки за місто.

І відзначається своєю незвичайною красою і архітектурою. Окрім пам’яток архітектури місто напрочуд зелене та живописне. Кожної весни тут все починає тонути в зелені дерев, охайних газонів та квітників. Тому в цю пору року його заслужено можна віднести до місць, де варто відпочити у Львівській області хоч пару днів.

Поблизу водоспаду дуже гарно, звідти відкриваються надзвичайні панорамні види на гори та кам’яні скелі. Поблизу є галявинка, де можна поставити намети й розпалити багаття. Візьміть із собою щось перекусити, аби влаштувати там пікнік. І хоч одного дня цілком достатньо для того, аби намилуватися водоспадом і дослідити околиці, за бажання ви зможете зупинитися у місцевому готелі чи приватній садибі.

За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» – це медіа, якому справді можна довіряти. Після поділу Польщі австрійський уряд видав розпорядження розібрати старі укріплення, що й частково і зробили. Використання матеріалів сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на Львівський портал. Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ» заснована 23 жовтня 2003 року та є офіційно зареєстрованим ЗМІ. До 24 лютого 2022 року, попри окупацію Криму і Донбасу, українська економіка демонструвала позитивну тенденцію розвитку….